Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clicknd/accademia-pizzaioli.ro/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1231
Accademia Pizzaioli | ECHIPA NOASTRÃ

Președintele Accademia Pizzaioli este unul dintre cei mai importanți oameni din sectorul de pizza în ultimii zeci de ani, este cu siguranță una dintre cele mai puternice personalități care au contribuit cel mai mult pentru a aduce inovație, aptitudini și calitate în arta de a face pizza.

 

De fapt, în afarã de președinte și fondator al  Accademia Pizzaioli si Accademia della Ristorazione, este si fondatorul Campionatului Mondial și Campionatului European de Pizza, dar si initiatorul concursurilor de Pizza Free Style și Pizzaiolo piu Veloce.

 

Creator al competiției  Giropizza ale Europei și de asemenea al primului concurs MasterPizza Chef din lume.

 

Enrico Famà – Presedintele Accademia Pizzaioli

In anul 2004 in Vãlenii de Munte, Andrei Fâciu cu sprijinul financiar al familiei, pune bazele primei pizzerii care foloseste cuptor cu lemne si retete de pizza originale: PizzaMania.

 

În 2016, dupa 12 ani de activitate, PizzaMania este un restaurant-pizzerie care foloseste numai ingrediente de cea mai buna calitate, mare parte provenind de la producatori consacrati din Italia iar fondatorul PizzaMania, Andrei Fâciu,  devine cu ajutorul uneia dintre cele mai bune scoli de pizza din Italia si prima fondata in lume, Accademia Pizzaioli, specialist in pizza : Pizza Master Instructor.

 

În ianuarie 2017deschide, pentru prima data in Romania, la Bucuresti, Accademia Pizzaioli – prima scoala de pizza din Romania recunoscuta international care elibereaza certificate emise si semnate in Italia de catre fondatorul si presedintele primei scoli de pizza din lume, Enrico Famà .

 

Andrei Fâciu – Pizza Master Instructor

CONSULTANTÃ

Daca ai deja o pizzerie sau îti doresti sã deschizi una si ai nevoie de sfatul unor profesionisti în domeniu, noi te putem ajuta…

Scrie-ne pe adresa de email contact@accademia-pizzaioli.ro sau sunã la numãrul de telefon 0742405668 si îti vom prelua solicitarea pe care o vom trata cu cea mai mare rapiditate si seriozitate în asa fel încât nu vei putea fi decât… Multumit !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.