Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clicknd/accademia-pizzaioli.ro/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1231
Accademia Pizzaioli | DE CE SÃ ALEGI ACCADEMIA PIZZAIOLI ?

DE CE SÃ ALEGI ACCADEMIA PIZZAIOLI ?

Accademia Pizzaioli este cea mai importantã si cea mai prezentã scoalã de pizzari din lume.

Presedintele Accademia Pizzaioli, Enrico Famà este fondatorul primei scoli de pizza din lume în 1988 la Santa Margherita di Caorle(Venezia).

Din aceastã primã scoalã s-au format pizzari si instructori care au înfiintat celelalte scoli de pizza care existã astãzi în toatã lumea si care au copiat atât sistemul  de predare cât si manualul didactic al scolii noastre, dar care nu au reusit însã sã atingã niciodatã nivelul nostru de profesionalism.
Existã peste 100 de scoli de pizza Accademia Pizzaioli
care opereazã în Italia si întreaga lume si care sunt promovate atât prin intermediul site-ului nostru web cât si prin intermediul revistei noastre lunare “Ristorazione Italiana Magazine” care este distribuitã tuturor pizzeriilor si restaurantelor din Italia în peste 55 000 de exemplare.
Suntem parteneri media ai I.T.A. ( Italian Trade Agency) si al I.C.E. (Institutul pentru Comert Extern) fapt pentru care revista noastrã ajunge la toate Ambasadele Italiei din lume.
Toti instructorii nostri au frecventat cursurile specifice pentru a putea preda în scolile noastre si sunt certificati pentru formare profesionalã.
Toti instructorii nostri sunt obligati sã frecventeze cursuri de îmbunãtãtire a cunostintelor în sediul Accademia Pizzaioli din Portogruaro, Italia.

UN SISTEM DIDACTIC TESTAT

Cursul este unul intensiv, dureazã 40 de ore si îti va permite sã lucrezi imediat. Partea de teorie este necesarã pentru a cunoaste toate ingredientele folosite in prepararea aluatului. Vor fi prezentate si informatii despre utilizarea cuptorului de pizza si al echipamentelor cât si toate informatiile despre ornarea unei pizza si timpul de coacere.

NIVELUL DE PREGÃTIRE AL INSTRUCTORILOR

Instructorii nostri sunt profesionisti care au absolvit toate cursurile de specializare ale scolii noastre si care sunt prezenti la toate cursurile de actualizare a informatiilor noi din acest domeniu. În scolile noastre predau multi dintre cei mai buni instructori din lume, unii campioni italieni, europeni sau mondiali.

LIDERI IN FORMAREA PIZZARILOR

A frecventa cursul de pizzar la Accademia Pizzaioli înseamnã a avea încredere în cel mai competent si autoritar partener din sectorul pizzeriilor si restaurantelor.

EXPERIENTA

Numele si sigla noastrã sunt noi, însã activãm  în acest domeniu de când au apãrut scolile de pizzari: peste 20 de ani în urmã. Noi suntem fondatorii primei scoli de pizzari din lume.

CERTIFICÃRI INTERNATIONALE DE CALITATE

Scoala noastrã detine douã certificãri internationale de calitate pentru activitatea de formare profesionalã:  UNI EN ISO 9001:2008 si UNI ISO 29990:2011 care sunt confirmate an de an de un organism de certificare independent pentru a garanta caliatatea activitatii de formare.

DIPLOME RECUNOSCUTE INTERNATIONAL

La finalul sesiunii de cursuri vei primi un Atestat Certificat de Accademia Pizzaioli, emis si semnat în Italia de presedintele si fondatorul acestei scoli, Enrico Famà. Acest atestat este recunoscut international si îti poate asigura un loc de muncã oriunde în lume.